Taraf din Romania la nunta lui Johnny Depp

Potrivit publicatiei „National En-quirer” un taraf din Romania va canta la nunta lui Johnny Depp. Starul din blockbuster-ul „Piratii din Caraibe” isi va uni destinul cu Vanessa Paradis. Nunta ce va avea loc vara viitoare, se pare undeva in sudul Frantei ii va avea ca invitati printre altii si pe Ionita şi Viorica din Clejani împreună cu taraful lor.

Johnny si Vanessa se cunosc de 8 ani si au 2 copii impreuna. Nunta va fi in stil tiganesc. va intrebati care este legatura dintre Johnny Depp si taraful din Clejani? Ei bine, Ionita si starul american s-au cunoscut in urma cu 4 ani pe platourile de filmare ale peliculei „Omul care plânge” unde acesta (n.r Ionita) juca rolul tatalui actorului. Dupa un an Ionita impreuna cu taraful din Clejani a fost invitat sa sustina un recital la clubul privat al lui Johnny Depp.

Reclame

8 răspunsuri

  1. Nu ieste Taraful din Clejani care nu mai exist de cînt a murit ultima lautari din generatia lor Cine ieste prevesut pentru nunte ieste Taraf de Haidouks care a fost invitat la iel a casa cuteva ane trecut. Dar pîna acum informatia asta na fost confirmat de Johnny sau Vanessa.

  2. Taraful din Clejani exista, chiar daca nu mai este adevaratul taraf din Clejani. In ceea ce priveste confirmarea : intr-adevar Johnny si Vanessa nu au confirmat si nici infirmat prezenta tarafului din Romania la nunta lor.

  3. aş fi mers si eu la nunta lui johnny depp daca eram ruda cu muzicantii din romania.:)) din pacate nu nici nu ma cunosc:((

  4. De mers as fi mers si eu … 🙂

  5. da…cine n-ar fi mers??/:)

  6. dap exact..uff

  7. esti cel mai frumos actor johnny depp

  8. Taraful Haiducilor – este un taraf format din 13 membrii TOTI din comuna Clejani Jud. Giurgiu, acestia au facut cunostinta cu Johnny Depp cand au filmat impreuna filmul „Tha man who cried” Johnny jucand rolul unui tigan! De aici a pornit o fascinatie a actorului pentru muzica lautareasca romaneasca si tiganeasca, in special cantata de „fratii lui” Taraful Haiducilor! La nunta lui au cantat mai multi interpreti printre care si cei mai sus mentionati! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: